Påklædning

Da vi er ude hver dag er det vigtigt at have det rigtige tøj med.

Regntøj skal som udgangspunkt være  med hver dag, undtagen er dog hedebølge

Termotøj, er rigtig godt til om efteråret/foråret inden der bliver brug for flyverdragten. Termotøj er også rigtig godt til at have på inden under regntøj.

Flyverdragt, vi anbefaler flyverdragt til om vinteren, da et to-delt sæt nemt skiller på midten og barnet bliver koldt. Vi anbefaler selvfølgelig også, at flyverdragten er varm og vandtæt.

Hue, en elefanthue er det bedste, da den varmer på hele hovedet, i nakken og på halsen. Børn må ikke have halstørklæder og huer med snor må ikke bæres i institutionen.  Dette for at sikre, at børnene ikke kan hænge fast.

Vanter, der findes rigtige mange forskellige vanter. Vi anbefaler altid,  at børnene har min. 2 par med. De er vandtætte og sidder godt på barnet, så de ikke falder af hele tiden. Heller ikke i vanterne må der sidde snore eller andet.

For de små i vuggestuen kan det anbefales at have små tynde strikvanter på. De bliver hurtigt våde, men børnene kan holde på tingene og lege med dem på. De store tykke vanter tager de mindste ofte af.

Sko og støvler, fodtøjet skal passe til barnets fod. Vinterstøvler må meget gerne være vandtætte.

Hjemmesko, er rigtig god ide at have med.

Skiftetøj, vi ser gerne, at der ligger mindst 2 sæt skiftetøj til hver barn. Meget gerne mange ekstra strømper, de bliver på mystisk vis ofte våde.

Da vi ikke ofte har meget lidt skiftetøj i huset er det vigtigt, at I som forældre husker at tjekke op på, at der altid er nok skiftetøj. Det er altså ikke sjovt, at skulle gå med bare tæer i støvlerne.  Derudover kan de fleste børn ikke lide, at skulle have noget på tøj, der ikke er deres eget. Husk derfor at tjekke Jeres børns skuffer ind imellem, skiftetøjet har det med at blive for småt, mens det ligger i skuffen.