Legetøjsdag

Her i Børnehuset er hver dag legetøjsdag. Det vil sige, at børnene, efter aftale med Jer, gerne må tage legetøj med hver dag. Det er Jer forældre der sætter rammen for, hvor meget og hvilket legetøj de må tage med. Vi anbefaler dog, at børnene ikke har alt for meget legetøj med, da det er et stor ansvar for børnene, at holde øje med mange ting. Vi ønsker ikke, at børnene medbringer telefoner, ipads og andre spillekonsoller 

Det er jeres ansvar, at børnene får legetøjet med hjem igen. Personalet kan ikke bruge deres tid på at lede efter forsvundet legetøj.

Husk så vidt muligt at skrive navn på legetøjet. Det sker jo, at tingene bliver væk, og så kommer det lettere tilbage til rette ejermand, hvis der står navn på.

Sminke af enhver form må ikke medbringes i børnehaven, da børn gerne vil prøve hinandens ting, men nogle børn kan have allergi over for det.

Vi ønsker ikke, at børnene har balloner med, hverken oppustede eller uden luft i. Går en ballon i stykker, kan det sidde fast i halsen, hvis der er et barn, der putter det i munden.

Ligeledes ønsker vi heller ikke badges, hvor der er nåle i, eller legetøj med snor der kan hænge om halsen. Dette er for at undgå ulykker.